AVON Varna - сайт за AVON във Варна - Advance Techniques hitandrun-viable

Advance Techniques

Една терапия - 5 нива към здравата коса

Терапия за коса с арганово масло от Мароко

"Терапията с арганово масло от Мароко е прекрасна!

Само с няколко капки косата ми става копринено-мека и пълна с блясък."

Фърги

Аргановото масло от Мароко, наричано още "течно злато" има множество ценни качества:

 • Anti-ageing ефект - Маслото е богато на важни мастни киселини, особено линоленова киселина, предшественик на витамин Е – овлажнява кожата, силен антиоксидант е и се бори срещу стареенето на кожата. Съдържанието на важните масни киселини спомага за коригирането на неизбежните недостатъци, които се появяват с годините и чийто резултати са дехидратацията на кожата и загубата на еластичност. Възстановява и защитава кожата от изсушаване и вредни външни влияния, предотвратява преждевременното стареене. Маслото от арган свързва свободните радикали и така забавя стареенето на кожата.
 • Успокояващ ефект: намалява ефекта от раздразнената кожа, успокоява акне и чувствителна кожа и способства за липсата на белези;
 • Разкрасяващ ефект: Съдържа сапонини, които поддържат кожата гладка и мека, а също и стеролини (растителни стероли), които елиминират възпаления и екземи, подобряват възстановяването на кожата и запазват влагата в нея. Използва се активно при производството на козметични кремове, тъй като възстановява хидролипидния слой на кожата и подобрява състоянието на клетките на дермата, укрепва корените на косата, заздравява раничките, препоръчва се за всекидневна употреба на плажа. Маслото способства и за подмладяване на кожата, хидратация и изглаждане на бръчките;
 • Ефект върху скалпа и косата: редуцира прекомерната сухота на косата и подобрява гъвкавостта на косъма и кожата на скалпа, като поддържа косата жива и дълга без накъсване и цъфтене. Придава блясък и обем на косата. .Благодарение на мощните  антиоксидантни съединения, присъстващи в маслото, косата не само хидратирана и съживена,но се повлияват и проблеми свързани с косопад. - Маслото от арган е отличен овлажнител.Той дава красив блясък и жизненост  на иначе суха и неуправляем коса.
  > При редовно масажиране на скалпа с арганово масло се повлиява удебеляване на тъмката коса и ...
  > При редовно масажиране на скалпа с арганово масло се повлиява удебеляване на тъмката коса и стимулира растежа
  > Маслото от арган действа благотворно на заболявания на скалпа като пърхот, псориазис или екзема. Това масло не само има   анти-окислителни свойства, тя също така притежава анти-микробни свойства, които защитават скалпа от гъбични инфекции, които възпрепятстват растежа на косата и причинява проблеми с косата в бъдеще.
  > Използвано като част от топла терапия за масло от арган ви дава мека, бляскава коса, която е достатъчно издръжлива, за да устои на накъсване.
  > Употребата на аргановото масло в краищата на косата ги предпазва от заплитане
  > Аргановото масло би могло да се прибави в боята при боядисване за да предпази скалпа от раздразнения и сърбеж.
 • Ефект върху ноктите: помага за заздравяване на ноктите и ги предпазва от нацепване. Употребата върху ръцете и стъпалата е един приятен начин да върнем усещането за комфорт в стъпалата и краката. Изключително подходяща за педикюр у дома;
 • Ефект върху сърцето, кръвта и защитните сили на организма: 80% от самото масло са ненаситени мастни киселини и омега-6 мастни киселини, полезни за сърцето и съдовете. Съдържа антиоксиданти и витамини А и Е, а също и вещества от типа на антибиотиците и фунгицидите. По съдържание на токофероли, маслото от арган превъзхожда зехтина 3 пъти. То съдържа вещества способстващи за подобряване циркулацията на кръвта, храносмилането и укрепването на защитните сили на организма. Подпомага функциите на черния дроб, стимулира клетъчния обмен и подобрява междуклетъчния материал.
 • Доказан ефект срещу ремватични и артритни болки.
 • Ефект срещу напукани устни и пети.

 

AVON AT серия с арганово масло от Мароко


Последна промяна (Понеделник, 30 Юли 2012 08:06)

 

Lotus Shield - терапия за коса без отмиване

AVON представя в Брошура 11/2010 иновативна Терапия за коса без отмиване LOTUS SHIELD.

AVON Lotus Shield Advance Techniques

Предпазваща технология с екстракт от цвят на лотос.

Формулата на продукта е вдъхновена от естествената защитна сила на лотосовия цвят.

Продуктът образува лек предпазен слой, който запечатва и не позволява на влагата да развали прическата.

Косата е мека, гладка, красива и послушна, дори и след измиване!

*80% от жените признават, че косата е много лесна за оформяне веднага след нанасяне на терапията

*едноседмично потребителско проучване 09-1006 и 09--1018 сред 149 души.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете върху почистена и влажна коса. Нанасете в посока от върха на косъма към скалпа на главата. За къса коса е необходимо количество колкото грахово зърно. За средна и дълга коса използвайте по-голямо количство от терапията / количество колкото лешник/. За правилното нанасяне на продукта при дълги коси - разделете косата на 2-3 опашки и върху всяка поотделно нанесете малко количество от продукта от долу нагоре по посока от връхчетата на косата към скалпа. Оформете прическата си както обикновено.

Последна промяна (Понеделник, 26 Юли 2010 08:13)